Andra inspirerar v.5

Stilleben. 
Wikipedia: Stilleben, med betoning på andra stavelsen: stillében (tyska Stillleben, troligen av nederländska stilleven, av stil 'stilla' och leven 'liv'), även kallat nature morte, är en motivkategori inom måleri och fotografi, som bara innehåller föremål. Ofta gäller det sådant som hör till hemmet: bordsserviser, blommor, böcker, men ibland dödskallar (vanitasmotiv), dött villebråd och dylikt sedda på nära håll.
 
Veckans inspiratör är ett riktigt stillebenproffs ( och maskexpert ). Jag pratar om Gustav Broström som har över 800 bilder under sin hashtag #gustavsstilleben på Instagram. Han skapar de mest kreativa och personliga stilleben med lyxiga produkter blandat med frukter, grönsaker, blommor, växter och verkligen allt möjligt. Så himla fina och väldigt inspirerande! 
 
 
Foto: Gustav Broström
 
Så vackert och gott. Man vill ju både dutta på sig av produkterna och äta det som ätas kan! Hur kommer du på allt Gustav?!
 
Följ Gustav på @gustavbrostrom på Instagram, för dessa oändligt fina stilleben men även för skönhetstips och dagliga maskselfies. Gustav är grym på stories! Och gillar du poddar och hudvård så lyssna på hans och Emma Unkels Podd, The Routine, en riktig myspod om allt som har med hudvård att göra. 
 
Med önskan om en lugn och fin helg, 
-petra-

Kommentera här: