När andan faller på

(null)

Jag tycker det är så kul att dela med mig av personer jag följer, både bloggar och IGkonton. Och det har jag gjort en gång/veckan under kategorin Andra inspirerar  men sista tiden har jag inte kunnat göra de inläggen på det sättet jag vill o därför får de bli när det blir istället. Vill inte göra dom bara för att. 

(null)

Så det får bli en överraskning framöver när de inläggen dyker upp! 

(null)

Och, jag vill byta namn på kategorin. Tips mottages! 

Ha en fin tisdag! -petra-

Minifynd

Måndag idag och första dan på länge som jag är själv hemma med bebis. Vi har haft det så lyxigt att David har kunnat va hemma väldigt mycket. Men nu börjar alltså allvaret! 

I lördags var vi iväg på kalas på eftermiddagen och innan det åkte vi iväg en snabbis på loppis i grannstaden. Jag gjorde av med hela fem kronor! 

(null)

På detta söta lilla fat! 
Jag vet inte hur det är för er men jag hittar väldigt sällan lerfat på loppis så då köper jag små fat i stil med detta istället. 

(null)

(null)

Har ni kommit igång med loppisbesöken än? Det brukar ju dra lite mer när ljuset är tillbaka. 

Ha en fin måndag! -petra-

Lite besviken

Vi åkte in till Ikea idag på förmiddagen för att köpa några smågrejer, komma ut lite och för att det var så himla längesen jag var där, och jag älskar ju Ikea! Så givetvis tänkte jag att jag skulle slå till på brödlådan jag skrev om igår. Den är ju så himla fin! Fanns den kvar? Näe!  Så lite besviken blev jag faktiskt. 
Men tur var väl att Ikea hade så fina tulpaner! 

(null)

Att det skulle vara uttjatat med fredagsblommor är fel fel fel! Det finns inget som ger så mycket helgkänsla som en färsk bukett blommor! Eller vad tycker du? 

(null)

Visst var det en härlig färg jag fick tag på?! 

Imorgon ska vi på kalas på eftermiddagen och känner jag oss rätt så blir det en slö förmiddag här hemma! Inte mig emot. 

Trevlig helg!