Art on friday

Hej hej sköna härliga höstiga söndag! 
 
Shorts och stickad tröja måste väl vara den bästa kombon!? Jag älskar den iaf! 
Nåja, fler happy news idag än det fantastiska vädret är att två fina vänner följer med mig till Jönköping på fredag 4/9 för att se Katrin Bååth och Sara Landstedts miniutställning med sina urfina verk från Fairytale som de fotat tidigare i år. I can´t wait! Klicka in dig på HÄR för att se de övriga bilderna och även bilderna , i vad jag gissar, miljön där de fotats. Fantastiskt ögongodis! 
 
Mina två favoriter 
 
 
 
 
Ha en fortsatt urskön söndag! Jag tar med mig kaffetermos och sticker till vännen med kolonin en stund. /Petra
 
 

Ny på banan och lite kärlek

Att testa något nytt, det tänkte jag göra nu! 
Och att testa något nytt betyder att vägen kan vara lite gnögglig i början, ni vet, typsnitt och stl på olika saker och sådant. Men, oavsett olika typsnitt så  kommer jag bland annat att blogga i kategorierna Mitt Hem , Växtlighet , Kök , Vintage , Ikea och Vägen till torpet med flera som jag hoppas ska kännas kul att följa! 
Och varför inte börja med lite kärlek till Ikea och några av produkterna från nya, redan så populära, kollektionen Sinnerlig av Ilse Crawford. Någon som blev besviken? Nä, inte jag heller.
 
 
 
Eftersom långt ifrån alla kan köpa allt på en och samma gång så har vi ett helt år på oss att norpa våra favoriter. Borsdlampan i frostat glas och kork var en av flera saker jag köpte dagen efter släppet. Och det är nästan så jag längtar till lite mörkare kvällar bara för att den ger så fint och härligt sken. Kika närmare på produkterna i miljöbilder tex http://livethemma.ikea.se/smygvisning-sinnerlig-kollektion/
 
 
 

Japp, vi säger så! Välkommen hit och på återseende/ Petra