Sluta jobba, fotobok o ny kategori

Nu är det färdigjobbat för i alla fall ett år framöver. Det känns ju himla konstigt när jag tänker på det. Med ca sex veckor kvar till att bebisen är beräknad inser jag att jag inte har möjlighet att te x riva tapet, spackla, slipa och måla i vår lilla mellanhall utan får nöja mig med lite mindre saker ( att inte göra något är inget allternativ ).
T ex har jag ett samarbete där jag ska skapa en fotobok och jag funderar på vad för slags bok jag ska göra. Jag har funderat kring semesterbilder men det lutar åt att jag gör en Petrabok med bilder jag använt till Instagram och andra bilder jag är lite extra nöjd med. Och så gör jag de andra lite längre fram.
 
 
Sedan har jag kommit fram till att jag ska påbörja en ny kategori här på bloggen som jag tänker ska heta nåt i stil med "Andra inspirerar" där jag delar med mig av andra bloggar och instagramkonton som jag gillar lite extra. Vad tror ni om det? Det finns så många duktiga och inspirerande människor som inte bör missas. Det fina med inspiration är att det inte alls behöver vara inom ens egna intresse eller samma stil som en själv utan bara ge den där peppen eller lusten man så väl behöver ibland. Och ibland är det precis stilen man vill åt och låta sig inspireras av. 
Jag kommer att dela med mig av båda delar! Ska vi säga att första inlägget i nya kategorin kommer nu på söndag!? Det brukar vara en bra dag att läsa ifatt lite bloggar på.
 
Klockan är 15.00 och det känns redan som kväll. Dags att förbereda middag.
 
Ha det gott, 
-petra-

Kommentera här: