Florafredag

En vecka med väldigt lite och dålig sömn får mig att tro att lille bebisen är i en utvecklingsfas just nu. Jag försöker att gå och lägga mig riktigt tidigt för att få så mycket sömn som möjligt, ibland går det ibland inte. Att somna på beställning är inte enkelt, trots att man är trött. Och så försöker jag att inte ha massa krav på vad jag ska hinna med på dagarna. Det känns ju bara superjobbigt om man är väldigt trött. För min del handlar det om att byta ut något av dagens tråkiga måsten mot något jag tycker är kul istället, tex plantera om någon växt, ta en extra promenad och lyssna på en pod eller som igår, köpa blommor och pilla ihop en bukett hemma i köket. 
 
Så igår bestämde jag att jag idag skulle prioritera det här blogginlägget och resten tar vi sen!
 
Allt som oftast får jag beslutsångest när jag ska köpa blommor ( och typ allt annat också... ) och det tror jag beror på att det är så mycket jag tycker är fint. Jag var egentligen sugen på en maffig bukett med färgglada ranulkner men det hittade jag tyvärr inte. Istället köpte jag cerise nejlikor och rosa fresia, en sån färgbomb det kommer bli när de slår ut lite mer! 
 
 
 
 
Blå tistlar och något poppelliknande köpte jag också.
 
 
Det ska bli spännande när de gula fresiaknopparna slår ut och blir en rosa blomma istället. 
 
 
Jag måste verkligen gå kurs i bukettbinderi för jag tror inte det är meningen att man ska få kramp i fingrarna...
 
 
Men såhär blev det! Så himla somrig med färgerna och det spretiga. 
 
 
Jag brukar knyta med hampasnöre men nu hittade jag grått papperssnöre som jag tycker blev väldigt fint.
 
 
Blommor i färg är perfekt om man som jag har ett ganska färglöst hem men kan bli sugen på nån färg då och då. Nästa gång hoppas jag hitta ranulknar i färgerna röd, orange och rosa! 
 
Önskar er en fin och solig helg! Klicka gärna på Gilla-knappen om du gillar min bukett:)
 
-petra-

Kommentera här: