It´s on

Dag två på nya året har passerat. Har det börjat bra? Är du fortfarande ledig?
 
 
Jag tycker det känns lyxigt att kunna ge min åttaåring ett helt jullov i år iom att jag är hemma. Sova länge, inga tider att passa och äta sen frukost i soffan, så mysigt! 
 
När Granit körde sin adventskalender nu i december så passade jag på att köpa en familjekalender ( vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan! ) och denna blåa, fina kalender till mig själv. Jag vill gärna se en vecka på varje uppslag och det gör man i denna. Och så gillar jag färgen väldigt mycket också. Nu hoppas jag få fylla den med roliga grejer. Hit me!
 
På tal om roliga grejer så blev jag så himla pepp på alla fina dukningar jag såg bilder på under nyårsafton och tänkte att nästa år vill jag också bjuda på härlig middag och göra en fin dukning med fina blommor, ljusstakar, linneduk och linneservetter. Det går såklart bra att skriva upp sig på inbjudningslistan redan nu!
 
 
Idag har jag samlat ihop de få julsaker vi haft framme och även passat på att plocka om lite på hyllorna där bakom. Just här på bilden står det mesta kvar på bordet.
Vad jag har förstått så är vi många som vill städa ut julen illa kvickt efter nyårsafton, om inte till och med mellan jul och nyår. Men nu är den iaf bortplockat här och det känns himla gött! Sa jag att de röda amaryllisarna åkte i soporna också!? Jodå, och istället klippte jag av några gröna toppar av en pelargon som fått stå kvar framme.
 
Nu 2018, nu kör vi! -petra-
 
 
 
 

Kommentera här: